Logotip web stranice kalnik.hr

IZDAVANJE PROPUSNICA

 

Naputak – propusnice

Obrazac zahtjeva za izdavanje propusnice

Dodatna uputa vezano za izdavanje propusnica

Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zabranjeno je napuštanje prebivališta i stalnog boravka, a kretanje izvan toga, bit će moguće samo uz Propusnice.

Stožer civilne zaštite općine Kalnik izdaje Propusnice SAMO za one koji prebivalište napuštaju iz vitalnih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane (izvan mjesta prebivališta).

Ne trebaju vam propusnice za kretanje unutar područja Općine Kalnik, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno!

Preporuka je da ne dolazite osobno u prostorije općine Kalnik, jer se stranke ne primaju u ured, već pisane Zahtjeve za izdavanje propusnice predate putem e-maila općine Kalnik [email protected] ili [email protected], kontaktirate na broj telefona u općini 048/857-250 u redovitom radnom vremenu ureda općine PONEDJELJAK-PETAK od 8,00 do 16,00 sati, ili kontaktirati načelnika Stožera civilne zaštite općine Kalnik na mobitel 099/ 29 57 198 .

Zahtjev mora sadržavati slijedeće podatke;
IME I PREZIME osobe koja putuje ,
RAZLOG ZA IZDAVANJE PROPUSNICE ,
DATUM PUTOVANJA I MJESTO U KOJE SE PUTUJE.

Pisani zahtjev se iznimno može predati i osobno, na način da se najavite telefonom, a zatim već napisani i vlastoručno potpisani zahtjev sa vašim brojem telefona ostavite u pred prostoru ureda općine, no apeliramo da koristite digitalne mogućnosti i izbjegavajte kontakt.

U tom slučaju, popunjene i potpisane Propusnice podići možete na isti način nakon što vas pozovu iz ureda, u koverti u predprostoru ureda, a sve kako bi izbjegli bilo kakav kontakt sa djelatnicima.

Skrećemo pozornost, da dobro planirate svoja putovanja, jer se Propusnice neće izdavati odmah po predaji zahtjeva, te da zahtjev za Propusnicu predate dan prije nego namjeravate putovati, kako bi se Propusnice na vrijeme mogle popuniti, potpisati i vratiti vama na korištenje.

Znači, za zahtjeve predane u jednom danu, Propusnice će se moći podići slijedeći dan, osim u iznimnim slučajevima.

NAPOMENA;
Na ime i prezime moguće je predati samo 1 zahtjev za određeni dan.

Načelnik Stožera civilne zaštite Općine Kalnik
Mario Filipašić

#OSTANIDOMA#ČUVAJZDRAVLJE#

Skip to content