Logotip web stranice kalnik.hr
Blagdanska čestitka

Blagdanska čestitka

Drage mještanke i mještani Općine Kalnik!

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja, doba u kojemu se posebno veselimo bližnjima, prijateljima i susjedima. Vrijeme je to darivanja, opraštanja, novih početaka i nada, i nadasve istinske i bezrezervne ljubavi.

Uživanje u iščekivanju Božića, osjećaj sreće i ljubavi u ove predblagdanske dane, kao i planove u Novoj 2014. godini, dijelim zajedno sa svima vama, a još me više veseli što kao vaš općinski načelnik mogu svima poželjeti da ohrabreni jednim od najvećih kršćanskih blagdana, ali i toplinom svojih obitelji pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama i da ih zajedničkom dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima.

U ime Općinskog vijeća, direktora Turističke zajednice Općine Kalnik, zamjenika općinskog načelnika, ostalih suradnika i zaposlenika Općine Kalnik, te u svoje osobno ime želim svim sumještanima, prijateljima, poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima sretan i blagoslovljen Boľić i božićne blagdane te puno zdravlja, sreće i uspjeha na osobnom i poslovnom planu u Novoj 2014. godini.

Općinski načelnik Općine Kalnik,

Mladen Kešer

Skip to content