Logotip web stranice kalnik.hr
Božićna čestitka

Božićna čestitka

Drage mještanke i mještani Općine Kalnik!

Božićni su dani prije svega vrijeme obiteljskog okupljanja, doba u kojemu se posebno veselimo bližnjima, prijateljima i susjedima. Vrijeme je to darivanja, opraštanja, novih početaka i nada, i nadasve istinske i bezrezervne ljubavi.

Uživanje u išćekivanju Božića, osjećaj sreće i ljubavi u ove predblagdanske dane, kao i planove u Novoj 2016. godini, dijelim zajedno sa svima vama, a još me više veseli što kao vaš općinski načelnik mogu svima podijeliti da ohrabreni jednim od najvećih kršćanskih blagdana, ali i toplinom svojih obitelji pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama i da ih zajedničkom dobrom voljom i razumijevanjem učinimo što boljima i sretnijima.

U ime Općinskog vijeća, direktorice Turističke zajednice Općine Kalnik, zamjenika općinskog načelnika, ostalih zaposlenika i suradnika Općine Kalnik, te u svoje osobno ime želim svim sumještanima, prijateljima, poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima sretan i blagoslovljen Božić i božićne blagdane te puno zdravlja, sreće i uspjeha na osobnom i poslovnom planu u Novoj 2016. godini.

Općinski načelnik Općine Kalnik

Mladen Kešer

Skip to content