Logotip web stranice kalnik.hr
DVD Kalnik sudjelovao na vatrogasnom natjecanju u Križevcima

DVD Kalnik sudjelovao na vatrogasnom natjecanju u Križevcima

U Križevcima je u nedjelju, 19. rujna održano gradsko natjecanja vatrogasaca na prostoru križevačke vojarne, na kojem su nastupile 44 križevačke ekipe i dvije gostujuće.

Uoči proglašenja rezultata, čestitke najboljima uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, gradonačelnik Mario Rajn i župan Darko Koren.

U kategoriji djeca – muška prvo mjesto osvojio je DVD Povelić dok je drugi bio DVD Cubinec, a treći DVD Đurđic. U Kategoriji djeca – ženska prvo mjesto osvojio je DVD Carevdar, drugo DVD Đurđic, a treće DVD Cubinec.

U kategoriji mladež – muška prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Cubinec dok je treći bio DVD Križevci. DVD Đurđic osvojio je i prvo mjestu u kategoriji mladež – ženska dok je drugo mjesto osvojio DVD Apatovec.

U kategoriji članovi – A prvo mjesto osvojila je druga ekipa DVD-a Majurec, drugi je bio DVD Špiranec, a treći DVD Erdovec. U kategoriji članice – A prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Lemeš Križevački, a treći DVD Majurec.

U kategoriji članovi – B prvo mjesto osvojio je DVD Novaki Ravenski, drugo DVD Stari Bošnjani, a treće DVD Đurđic. Što se tiče kategorije članice – B prvo mjesto osvojio je DVD Križevci.

U kategoriji članovi PVP – B prvo mjesto osvojio je JVP Križevci dok je apsolutni pobjednik natjecanja DVD Đurđic.

Na vatrogasnom natjecanju u Križevcima nastupile su dvije ekipe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kalnik, na čelu s novim predsjednikom Emanuelom Benjak.

Općinski načelnik Krunoslav Đurec zahvalio se mladeži na angažmanu, a roditeljima na uključivanju djece u vatrogasne aktivnosti te dodao da će Općina Kalnik u budućnosti stajati iza svih aktivnosti vatrogasnih društava i Vatrogasne zajednice kao najstarijih udruga na području općine.

Izvor: krizevci.hr, prigorski.hr
Skip to content