Logotip web stranice kalnik.hr
Edukacija za poljoprivrednike

Edukacija za poljoprivrednike

 

 

 

Obavještavamo zainteresirane poljoprivrednike da će djelatnici Ministarstva poljoprivrede od 25. veljače do 15. ožujka 2019. održavati edukacije i provoditi informiranje na temu: Pravilnika o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2019. godinu.

Svi zainteresirani poljoprivrednici mogu se slobodno odazvati na besplatne edukacije u najbližim mjestima u njihovoj županiji po priloženom planu edukacija. Edukacije i informiranje organizirane su u svim županijama u Hrvatskoj. U sklopu ovih edukacija održat će se i predavanja o Sustavu redovitih pregleda uređaja za primjenu pesticida.

PLAN edukacija i informiranja na temu Agronet i IAKS mjere RR 2019

U Križevcima će edukaciju održati Katarina Šostarec i Slavko Kopilović, 8. ožujka 2019. (petak) u 10 sati u konferencijskoj dvorani Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci.

Link na stranicu s obavijestima: https://www.savjetodavna.hr/vijesti/8/5627/pozivamo-poljoprivrednike-na-edukacije-o-pravilniku-o-provedbi-izravne-potpore-poljoprivredi-i-iaks-mjera-ruralnog-razvoja-za-2019/

Skip to content