Logotip web stranice kalnik.hr

Javna rasprava o nacrtu Plana razvoja širokopojasne infrastrukture

Grad Križevci kao Nositelj projekta, te općine Gornja Rijeka, Kalnik, Sveti Ivan Žabno i Sveti Petar Orehovec, pokrenuli su projekt Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa, prihvatljivog za financiranje iz EU strukturnih fondova, za područje Grada Križevci i Općina Gornja Rijeka, Kalnik, Sveti Ivan Žabno i Sveti Petar Orehovec u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja.

Za Nacrt Plana razvoja širokopojasne infrastrukture za Grad Križevce te općine Gornja Rijeka, Kalnik, Sveti Ivan Žabno i Sveti Petar Orehovec provedena je javna rasprava u periodu od 19.01.-19.02.2018. godine.

Nositelj projekta, sukladno Uputi NOP-a, pokreće ponavljanje drugog postupka javne rasprave projekta razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa.
Javna rasprava traje od 10. travnja 2019. godine do 26. travnja 2019. godine u 16,00 sati.

Očitovanja, primjedbe, podaci o postojećoj i/ili iskazani planovi samostalnih ulaganja u NGA infrastrukturu na području provođenja projekta u sljedeće tri godine zaprimljeni tijekom prethodne javne rasprave su uzeti u obzir, te je za novi postupak potrebno dostaviti dokumentaciju sukladno navedenim uputama.

Napominje se da je NP prihvatio prethodno iskazan komercijalni interes operatora Hrvatski Telekom d.d.

https://krizevci.hr/dokumenti/prsi/

Skip to content