Logotip web stranice kalnik.hr
Javna rasprava – Strateški razvojni program Općine Kalnik do 2027.

Javna rasprava – Strateški razvojni program Općine Kalnik do 2027.

 

 

Prije upućivanja konačnog prijedloga Strateškog razvojnog programa na donošenje Općinskom vijeću, a kako bi se osigurala odgovarajuća uključenost dionika, otvara se javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Javno savjetovanje o nacrtu Strateškog razvojnog programa Općine Kalnik  traje od 19. srpnja do 19. kolovoza 2019. godine.

Za javno savjetovanje dostupan je nacrt Strateškog razvojnog programa na linku OVDJE

U navedenom razdoblju, javni uvid u nacrt dokumenta u tiskanom obliku osiguran je svakim radnim danom u prostorijama Općine Kalnik.

Pozivaju se svi zainteresirani dionici da svoje komentare na nacrt Strateškog razvojnog programa upisuju u OBRAZAC te da ga najkasnije do 19. kolovoza 2019. godine dostave na adresu elektroničke pošte [email protected] ili predaju osobno u Općini Kalnik.

Po završetku javne rasprave, svi pristigli prijedlozi, mišljenja i primjedbe bit će javno dostupni na mrežnim stranicama Općine Kalnik. Ukoliko ne želite da Vaši osobni podaci budu javno objavljeni, molimo da to jasno istaknete pri slanju obrasca.

Poziv javnosti – nacrt Strateškog razvojnog programa do 2027
Obrazac za sudjelovanje javnosti – nacrt Strateškog razvojnog programa

Izvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga Strateškog razvojnog programa Općine Kalnik za razdoblje 2018.-2027.

Skip to content