Logotip web stranice kalnik.hr
Javni uvid na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kalnik

Javni uvid na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kalnik

 

 

Općina Kalnik izlaže Javni uvid na prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Općine Kalnik.

Javna rasprava o nacrtu Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske održat će se u periodu od 28. svibnja 2018. godine do 12. lipnja 2018. godine organiziranjem javnog uvida.

Javni uvid u nacrt Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske bit će svakog radnog dana u vremenu od 9,00 do 14,00 sati u prostorijama Općine Kalnik, Trg Stjepana Radića 5, Kalnik, a isti će biti objavljen i na službenim stranicama Općine Kalnik.

Pisana očitovanja, mišljenja, primjedbe i prijedlozi na nacrt Programa moraju biti čitko napisani, uz ime i prezime i adresu podnositelja, te se dostavljaju najkasnije do 12. lipnja 2018. godine na adresu Općina Kalnik, Trg Stjepana Radića 5, Kalnik, 48267 Orehovec.

O svim prigovorima odlučivat će Općinsko vijeće Općine Kalnik u roku od 30 dana.

Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu RH na području Općine Kalnik

Skip to content