Logotip web stranice kalnik.hr

Obavijest o radu Općinske uprave od 11.5.2020.

Uslijed popuštanja preventivnih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezano za proglašenu epidemiju bolesti COVID-19, obavještava se javnost da Jedinstveni upravni odjel Općine Kalnik od 11. svibnja 2020. godine ponovno prima stranke u uredovnom vremenu.

Radno vrijeme, ujedno i uredovno vrijeme za primanje stranaka Općine Kalnik je od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.

Jedinstveni upravni odjel Općine Kalnik i dalje je dostupan svim zainteresiranim klijentima i putem službene elektroničke pošte, telefonske i mobilne linije te službene web stranice Općine Kalnik, tako da mještani mogu svu komunikaciju prema nadležnim tijelima Općine Kalnik obaviti i dalje putem elektroničke pošte na sljedeće adrese: [email protected], [email protected], telefonski na brojeve: 048/857-250, 857-249 ili putem pošte.

Također, ponovno započinju terenski izvidi, nadzori i provedba pojedinih poslova iz djelokruga Zakona o komunalnom gospodarstvu, kao i drugih propisa i djelatnosti.

Napominjemo da neke mjere predostrožnosti i dalje ostaju na snazi:

  • stranke u ured uprave ulaze jedna po jedna, odnosno prije ulaska obvezno čekaju da stranka koja je zatečena u uredu uprave izađe 
  • na ulazu u ured uprave obavezno je dezinficiranje ruku dezinfekcijskim sredstvom
  • poželjno je da stranka nosi zaštitnu masku
Skip to content