Logotip web stranice kalnik.hr
Obavijest vozačima

Obavijest vozačima

Sa danom 15.11.2021. godine službeno je počela zimska služba 2021-2022 koja traje do 15.4.2022. godine. Održavanje cesta u zimskoj službi (stupnjevi pripravnosti, razine prednosti, zatvaranja cesta) odvija se prema Izvedbenom programu zimske službe 2021/2022. god Županijske uprave za ceste Koprivničko-Križevačke županije. Na području Općine Kalnik postoji nekoliko prometnica na kojima postoji stalno ograničenje tijekom zimskih uvjeta gdje je zbog velikih uspona i količine padalina nemoguće čišćenje kao ni odvijanje prometa motornim vozilima:

  • Dionica lokalne ceste LC 25150 zatvorena je za SAV PROMET od kamenoloma Ljubeščica na području Varaždinske županije do naselja Obrež Kalnički te je zbog toga svrstvana u VI. razinu prednosti te se NE ODRŽAVA U ZIMSKOM PERIODU.
  • Dionica lokalne ceste LC 25154 (Slanje-Kamešnica) zatvorena je za sav promet te je zbog toga svrstana u VI. razinu prednosti te se NE ODRŽAVA U ZIMSKOM PERIODU.
  • Prometnicom ŽC 2138 od Šoprona do Kalnika ne vrši se odvijanje prometa motornim vozilima u zimskom periodu.

Molimo vozače da se pridržavaju prometnih znakova i ne dovode sebe i ostale sudionike u prometu u opasnost tijekom zimskih mjeseci.

zuc-kc.hr – izvedbeni program zimske službe

Skip to content