Logotip web stranice kalnik.hr
Održan 5. Fašnik pod Kalnikom – fotogalerija

Održan 5. Fašnik pod Kalnikom – fotogalerija

 

 

 

Maškare su u nedjelju preuzele kalničke ulice. Naime, Turistička zajednica Općine Kalnik i ove godine je organizirala Fašnik pod Kalnikom. Zabavni program za djecu i odrasle održan je u Domu hrvatskih branitelja, a vesela fašnička povorka kretala se od Trga Stjepana Radića do Doma.

Program su vodili Stjepan Vrhovec – Stiv i Vinska kraljica kalničke vinske regije Lorena Golub.

U kategoriji maske “Pojedinac” prvo mjesto osvojili su Matija i Dora Rogelj za masku Ježić i osvojili 300 kuna.
Ostali natjecatelji u spomenutoj kategoriji primili su utješnu nagradu u iznosu 100 kuna – Leonida Dani (Cvijet), Iva i Stjepana Žibrin (Ivek i Roža Elsa) i Marijan Šatvar (Astronaut).

U kategoriji maske “Razred” prvo mjesto osvojili su učenici 3. razreda Osnovne škole Kalnik za masku Afrikanci i osvojili 1.000 kuna.
Ostali razredi primili su utješnu nagradu u iznosu 500 kuna – 1. razred (Crvenkapica), 2. razred (Bubamare i bubamarci), 4. razred (Klauni), 8. razred (Moje buduće zanimanje).

U ekipnoj kategoriji slavili su “Potkalnički konjari” za masku Kmice, pripala im je nagrada u iznosu 1.000 kuna.
Ostali natjecatelji u kategoriji “Grupa/ekipa” primili su utješnu nagradu u iznosu 500,00 kuna – Udruga “Maslačak” Križevci (M&m bomboni) i Udruga umirovljenika Općine Kalnik, pjevačka sekcija “Kalnički slavuji” (Vesela družina).

Nagrade je svim maskama dodijelio općinski načelnik Mladen Kešer, a svi posjetitelji mogli su se počastiti besplatnim krafnama, kobasicama, hot-dogom i sokovima.

Fotogalerija OVDJE

Izvor: prigorski.hr 

Skip to content