Logotip web stranice kalnik.hr
Održana skupština DVD-a Kamešnica

Održana skupština DVD-a Kamešnica

Dana 14. ožujka 2009. godine u društvenom domu u Kamešnici održana je 30. izborno izvještajna skupština DVD-a Kamešnica.

Potvrđeno je staro rukovodstvo na čelu s predsjednikom Darkom Jembrekom. Usvojeno je izvješće o radu i financijsko izvješeće za 2008. godinu. Predsjednik je naveo kako je tijekom 2008. godine bilo puno aktivnosti na uređenju društvenog doma, što su pohvalili svi prisutni gosti na Skupštini. Provedeno je osposobljavanje za vatrogasce i vatrogasce I. klase, te su u tijeku osposobljavanja za dočasnike. Usvojen je plan rada i financijski plan za 2009. godinu, u kojem se planira daljnje uređenje i proširenje doma, kupnja vatrogasne opreme i radnih odjela i pokretanje natjecateljske ekipe. Uz to 2009. godine društvo slavi 30 godina postojanja, te planira organizacija obilježavanja te obljetnice.

Na kraju skupštine donesene su Odluke o iznajmljivanju prostora društvenog doma i inventara.

Skupštini su prisustvovali i brojni gosti. Između ostalog, bili su prisutni članova Općinskog poglavarstva na čelu s načelnikom Božidrom Kovačićem, predsjednik VZO Kalnik Milan Kralj, predstavnici susjednih DVD-a Kalnika, Gornje Rijeke, Glogovnice i Čukovec.

Skip to content