Logotip web stranice kalnik.hr
Općinski načelnik primio priznanje Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH

Općinski načelnik primio priznanje Saveza antifašističkih boraca i antifašista RH

Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske na prijedlog Udruge antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije dodijelio je općinskom načelniku Božidaru Kovačiću priznanje za poseban doprinos radu udruge i iznimnu suradnju s Udrugom i članovima. Priznanje je svečano uručeno na sjednici koja je u četvrtak 10. siječnja održana u prostorijama Doma za starije i nemoćne u Koprivnici.

Priznanjima za svoj rad i doprinos nagrađeni su i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, Melkior Posavec, Ivan Knok i Danica Crnčić. Članovi Udruge raspravljali su i o planovima rada u 2013., te o organiziranom obilježavanju važnih povijesnih događanja u Lepoglavi, Jasenovcu i Kumrovcu.

Okupljenim članovima Udruge i gostima obratio se i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal koji je tom prigodom zahvalio na primljenom priznanju. „Ovo je priznanje dokaz da prepoznajemo vrijednosti koje su trajne jer povijest uvijek treba cijeniti. Zato ovo ne doživljavam kao priznanje samo meni već i samoj Koprivničko-križevačkoj županiji i izvršnoj vlasti koja je uvijek imala razumijevanja za potrebe Udruge, ali i iskazivanje dužnog poštovanja i zahvalnosti njezinim članovima.“, rekao je zamjenik župana te čestitao ostalim dobitnicima priznanja.

Skip to content