Logotip web stranice kalnik.hr
Potpisani ugovori o financiranju razvojno-turističkih projekata

Potpisani ugovori o financiranju razvojno-turističkih projekata

Ravnateljica Uprave za posebne oblike turizma i turizam na kontinentu, Ministarstva turizma, Tanja Novotni Golubić danas je u prostorijama Općine Kalnik potpisala ugovore temeljem Programa za dodjelu bespovratnih financijskih potpora razvojnim turističkim projektima s Općinom Kalnik, korisnicima s područja Općine Kalnik i sa Općinom Gornja Rijeka. Svečanom potpisivanju ugovora nazočio je i Denis Maksić pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ruralni razvoj i turizam Koprivničko-križevačke županije.

Božidar Kovačić, općinski načelnik Općine Kalnik za Općinu Kalnik potpisao je ugovor o sufinanciranju projekta “Izgradnje ceste C4 (parkiralište kod Starog grada Veliki Kalnik)” u iznosu od 60.000,00 kuna i ugovor o sufinanciranju projekta “First Croatian open-air school” u iznosu od 20.000,00 kuna.

Sa Turističkom zajednicom Općine Kalnik potpisan je ugovor o sufinanciranju: suvenira “Škrinja kralja Bele IV” u iznosu 20.000,00 kuna, projekta “Izrada biciklističkih staza” u iznosu 20.000,00 kuna, projekta “Manifestacija Uncutarije” u iznosu 15.000,00 kuna i projekta izrade promidžbenih materijala u iznosu 5.000,00 kuna.

Potpisan je ugovor za program “Baština u turizmu” sa korisnicom Anicom Hrlec i ugovor za program “Zelena brazda” sa korisnicom Kristinkom Kovačić.

U ime Paragliding kluba “Feniks” ugovor je potpisao Gojko Đurašević.

Općinska načelnica Općine Gornja Rijeka, Štefica Tukša, za Općinu Gornja Rijeka, potpisala je ugovor o sufinanciranju projekta iz programa “Zelana brazda”.

Skip to content