Logotip web stranice kalnik.hr
Poziv na edukaciju o održivoj uporabi pesticida u Kalniku

Poziv na edukaciju o održivoj uporabi pesticida u Kalniku

Općina Kalnik u suradnji s Učilištem DMD Naturalis – ustanovom za obrazovanje odraslih, organizira izobrazbu o održivoj upotrebi pesticida iz Modula za profesionalne korisnike – dopunska izobrazba, stoga ovim putem pozivamo sve mještane Općine Kalnik kao i susjednih općina koji nisu pohađali dopunsku izobrazbu da to mogu učiniti 15. listopada 2022. godine (subota) od 16 sati u Kalniku, Dom hrvatskih branitelja, Trg Stjepana Radića 5.

Isto tako pozivamo Vas na prezentaciju ostalih osposobljavanja koje Učilište DMD Naturalis – ustanova za obrazovanje odraslih provodi kao što su: rukovatelj motornom lančanom pilom, rukovatelj trimerom, rukovatelj poljoprivrednim traktorom s radnim priključcima, rukovatelj kombajnom, rukovatelj viličarom, rukovatelj bagerom, voditelj obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva, osposobljavanje za lovca, osposobljavanje za lovočuvara.

Za sve dodatne informacije i moguće upite slobodno dođite 15. listopada 2022. godine u 16 sati u Kalnik, Dom hrvatskih branitelja, Trg Stjepana Radića 5, gdje ćete biti detaljnije upoznati sa ostalim programima za koje ste zainteresirani.

Skip to content