Logotip web stranice kalnik.hr
POZIV ZA IZLAGANJE NA DANIMA TRAVNJAKA 2018.

POZIV ZA IZLAGANJE NA DANIMA TRAVNJAKA 2018.

 

 

 

Organizacijski odbor Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Koprivničko -križevačke županije

poziva Vas na 22. Dane travnjaka

koji će se održati 04., 05. i 06. svibnja 2018. godine na Sajmištu u Koprivnici.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, kao i poduzetništva s naglaskom na ruralni razvoj.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, te usmjerenost na ruralni razvoj, podizanje kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda, te će se u tom smislu ove godine dodijeliti nagrade u raznim kategorijama poljoprivredne proizvodnje.

U cilju predstavljanja u pripremi je niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturnih, tradicijskih, zabavnih i pratećih sadržaja.

U cilju poticanja ruralnog razvoja, Koprivničko-križevačka županija osigurava besplatni izlagački prostor, te uvrštavanje izlagača u katalog. Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera, te medijski dobro popraćen.

Popunjenu i ovjerenu prijavnicu možete poslati na broj faksa ili putem e-maila najkasnije do 23. travnja 2018. kako bi osigurali prostor za izlaganje.
Prijave pristigle nakon 23. travnja 2018. godine neće se prihvatiti.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon: 048/658-135, 048/658-138 i fax: 048/658-131, i e-mail: [email protected]

Osobe za kontakt: Denis Maksić i Zdenka Marić, tel 048-658-135

Prijavnica za izlaganje na Danima travnjaka 2018

 

Skip to content