Logotip web stranice kalnik.hr

Obavijest o novom načinu rada Općinske uprave u vrijeme pandemije koronavirusa

 

 

S obzirom na trenutnu situaciju i zbivanja, iz sigurnosnih razloga te kao preventivnu mjeru zbog mogućeg širenja koronavirusa, Općina Kalnik donosi sljedeći naputak:

UPOZORAVAJU SE SVI SUBJEKTI na području Općine Kalnik

da su u obvezi najstrože se pridržavati svih propisanih higijenskih standarda i obaveza koje proizlaze iz preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo !

DO DALJNJEGA SE OBUSTAVLJA PRIJEM STRANAKA u Općinsku upravu Općine Kalnik
izuzev unaprijed dogovorenih sastanaka i hitnih slučajeva, primjerice ukopa !

Jedinstveni upravni odjel zadržava isto radno vrijeme, te je dostupan svim zainteresiranim klijentima putem službene elektroničke pošte, telefonske i mobilne linije, te službene web stranice Općine Kalnik.

Pozivaju se mještani da svu komunikaciju prema nadležnim tijelima Općine Kalnik obavljaju u uredovnom vremenu putem elektroničke pošte na sljedeće adrese: [email protected] , [email protected], telefonski na brojeve: 048/857-250 , 048/857-249 ili običnom poštom.

U slučaju potrebe dostave dokumentacije vezane za zahtjeve prema Općini Kalnik, osim dostave poštom prihvaća se i dostava skeniranih dokumenata i fotografija dokumenata za one koji nisu u mogućnosti skenirati, uz uvjet da su na fotografiji vidljivi svi potrebni elementi dokumenta, zahtjeva i sl.

Na ulazu u Općinsku zgradu biti će postavljen punkt sa dezinfekcijskim sredstvom koji molimo da OBAVEZNO koristite prije ulaska u zgradu, a u zgradu ulazite samo zbog hitnog slučaja !

Pozivaju se građani da ne dolaze u Općinsku upravu radi plaćanja obveza, već isto mogu učiniti putem Internet bankarstva, u bližem poštanskom uredu, banci ili jednostavno pričekati sa plaćanjem po proteku preventivnih mjera zbog koronavirusa.
Napominjemo da zbog eventualnog kašnjenja u plaćanju dospjelih obveza, neće biti sankcija !

Terenski izvidi, nadzori i provedba pojedinih poslova iz djelokruga Zakona o komunalnom gospodarstvu, kao i drugih propisa i djelatnosti, a u provedbi kojih je nužan neposredan kontakt i okupljanje više subjekata odgađaju se do daljnjega.

Preporučuje se građanima da izbjegavaju sva okupljanja bilo koje vrste do daljnjega !

Navedena mjera će se provoditi do daljnjega.

Hvala na razumijevanju !

Obavijest o ne primanju stranaka do daljnjega

Skip to content