Logotip web stranice kalnik.hr
Priopćenje za javnost o održanoj skupštini LAG PRIZAG

Priopćenje za javnost o održanoj skupštini LAG PRIZAG

Lokalna akcijska grupa “Prigorje-Zagorje” održala je skupštinu u petak, 17. srpnja, na kojoj je usvojen novi statut udruge, usklađen s promjenama Zakona o udrugama, te su sukladno prijedlozima grada i općina osnivača LAG-a obavljene promjene u dijelu rukovodstva LAG-a PRIZAG, uz puno poštivanje LEADER načela vezano uz zastupljenost žena i udio predstavnika javnog, civilnog i gospodarskog sektora u Upravnom odboru LAG-a.

Za novog predsjednika LAG-a PRIZAG izabran je Zdravko Maltar iz Novog Marofa, novi tajnik je Marijan Kopjar iz Novog Marofa, novi potpredsjednik je Dragutin Hendelja iz Svetog Petra Orehovca, a novi članovi Upravnog odbora su Štefica Sremec iz Budinščine, Mladen Kešer iz Kalnika, Darko Fištrović iz Gornje Rijeke, Hrvoje Cerinski iz Hrašćine i Danijela Barjaktarević iz Ljubešćice.

Nakon održane skupštine, LAG PRIZAG ovih dana očekuje kandidatura na natječaj za provedbu podmjere 19.1. »Pripremna pomoć« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., kojom se financira izrada lokalne razvojne strategije, kao i tekući troškovi ureda LAG-a, nakon što u siječnju iduće godine istekne financiranje iz mjere 202. IPARD programa.

Skip to content