Logotip web stranice kalnik.hr
Program proslave Dana Općine Kalnik i blagdana sv. Brcka

Program proslave Dana Općine Kalnik i blagdana sv. Brcka

Pozivamo Vas na proslavu 21. rođendana Općine Kalnik i blagdana sv. Brcka!

Dan Općine Kalnik, 9. srpnja naš je zajednički rođendan, a općinu čine njeni stanovnici, dan koji moraju svi zajedno proslaviti kao jedna obitelj sa svojim gostima i prijateljima!

Pozivamo Vas da u subotu, 7. srpnja posjetite 5. Izložbu vina „Kalničkih goric 2018.“ ispred Vatrogasnog spremišta na Kalniku, s početkom u 19,00 sati.

U nedjelju, 8. srpnja posjetite Kalnik i u popodnevnim satima uživajte u sportskim i kulturnim događanjima! Pripremamo za Vas cjelodnevni program i zajedničko druženje!

Drage mještanke, molimo Vas, taj dan nemojte kuhati, već zajedno sa svojom djecom, suprugom i ukućanima dođite na zajedničko druženje i ručak na Kalnik gdje spremamo besplatne specijalitete za Vas!

Sveta Misa biti će služena u župnoj crkvi sv. Brcka biskupa na Kalniku u 11,00 sati, nakon čega slijedi od 13,00 sati Festival narodnih običaja, pjesme i plesa na pozornici u parku kod Doma hrvatskih branitelja, na kojem će nastupiti brojna kulturno umjetnička društva i udruge.

Od 13,30 sati predviđen je i piknik na otvorenom, također u parku kod Doma hrvatskih branitelja, a spremamo za Vas vola na ražnju, gulaš, fileke, grah i ribu, nakon čega možete popratiti i Malonogometni turnir “Brckovo 2018.” na školskom igralištu.

U ponedjeljak, 9. srpnja na blagdan “Brckova” pozivamo Vas na proščenje i svečanu Svetu Misu od 11,00 sati u župnu crkvu sv. Brcka biskupa na Kalniku.

Radujemo se Vašem dolasku i vidimo se na proslavi 21. rođendana Općine Kalnik!

Vaš načelnik Mladen Kešer

Program proslave Dana Općine Kalnik 2018

Skip to content