Logotip web stranice kalnik.hr
Turistički projekti u 2013. godini

Turistički projekti u 2013. godini

Turistička zajednica Općine Kalnik je ove godine realizirala projekte u vrijednosti 92.000 kuna. Projekti su sufinancirani iz Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Koprivničko-križevačke županije te Općine Kalnik.

Turistička zajednica može se pohvaliti novim dječjim igralištem koji će sadržajno upotpuniti boravak turista i izletnika sa malom djecom. Igralište je vrijedno 25.000 kuna.

Projektom „Čisti Kalnik“ nabavljeno je 10 novih vrlo kvalitetnih koševa za smeće posebno dizajniranih za prirodni okoliš Kalnika projekt je vrijedan 12.000 kuna. Postojeća pozornica proširena je sa 6 na 9 metara dužine što će omogućiti kvalitetniji nastup izvođača prilikom gradskih i općinskih manifestacija. Vrijednost projekta iznosi 17.000 kuna.

Ponosimo se i novim dizajnom web sjedišta TZO Kalnik koje je jezično i sadržajno bogatije. Redizajn stranice vrijedan je 15.000 kuna.

Kalnik je sve poznatiji po ekstremnim sportovima, pa će početkom iduće godine Turistička zajednica izdati vodič za planinarenje i ekstremne sportove na Kalniku pod nazivom Vertikalnik, koji će posjetiteljima pružati sve informacije o planinarskim stazama, penjačkim smjerovima, poletištima i dr. Projekt Vertikalnik sufinancira Ministarstvo turizma sa 25.000 kuna.

Skip to content