Logotip web stranice kalnik.hr
Župan održao prijem povodom uspjeha članova županijske Udruge orača

Župan održao prijem povodom uspjeha članova županijske Udruge orača

Povodom uspjeha koje su ostvarili na 1. Revijalnom natjecanju orača sjeverozapadne Hrvatske, koje je održano krajem prošle godine, župan Darko Koren danas je u prostorima Županijske uprave održao prijem za članove Udruge orača Koprivničko-križevačke županije.

Naime, na natjecanju su snage odmjerili najbolji orači iz Koprivničko-križevačke, Međimurske, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije, a prvo je mjesto u ukupnom poretku ostvarila upravo naša županija, zahvaljujući vještinama i znanju koje su pokazali naši orači.

Osvojili su prva mjesta u sve tri kategorije, i to Saša Višak u kategoriji pluga ravnjaka, Zoran Radiček u kategoriji pluga premetnjaka i Blaž Tomijek u kategoriji oldtimera.

Višestruki najuspješniji orači Saša Višak i Zoran Radiček također su zahvalili županu na prijemu, kao i Županiji na dugogodišnjoj potpori, a posebno na kupnji opreme bez koje se ne bi mogli natjecati. Zahvaljujući natjecanjima, imali su priliku obići cijelu Hrvatsku te su istaknuli su kako smo jedna od rijetkih županija koja oračima pruža takvu podršku.

Izvor: https://kckzz.hr/zupan-odrzao-prijem-povodom-uspjeha-clanova-zupanijske-udruge-oraca/

Skip to content